Valentýnská sleva hlídání psů Brno – ušetříte 200 Kč/den

Chcete vyrazit na romantickou dovolenou na hory, do termálních lázní, zajít na společnou večeři, do divadla nebo prostě si jen zajet na víkend na chatu?

hlidani-psu

Potřebujete aby se někdo postaral a pohlídal Vašeho pejska? Máme tady pro Vás akci 200 Kč slevu na každý den hlídání prostřednictvím Agentury Mája. Celodenní hlídání nebudete mít za plnou cenu 449 Kč, ale pouhých 249 Kč v plném komfortu námi poskytovaných služeb.

Akce platí od 26.1.2017 do 28.2.2017.

Akce neplatí na kratší než jednodenní úseky hlídání.

Agentura si vyhrazuje právo nerealizovat všechny objednávky v případě plného využití kapacit k hlídání prostřednictvím Agentury Mája.

Neváhejte a proto objednejte hlídání již nyní stačí když do své objednávky v našem objednávkové  systému zadáte tento promo kód QXBR6P46

Děkujeme a přejeme šťastnou dovolenou! 🙂

Objednávejte zde: http://kdoneskacenenipes.cz/home/5-hlidani-psu.html

About the author: marian.tison

marian.tison
Jmenuji se Marian Tisoň a je mi 34 let a mám dlouhodobé zkušenosti s výcvikem a výchovou psů. Od svého dětství miluji psy, zvířata a přírodu obecně. Dovednosti s výcvikem psů mě naučil můj strýc, jenž byl psovodem u pohraniční stráže a úspěšně odchoval zhruba dvacet německých ovčáků. Už jako malý kluk jsem s ním cvičil několik vlčáků a také jednoho vlčáka Ajaxa kříženého s pravým Tatranským vlkem. Čtrnáct let jsem se staral o svého psa Anglického kokršpaněla Dastyho. Nyní se starám o jednoho bojového Pitbula Jusufa, který je ke svému okolí naprosto mírumilovný. Mám zkušenosti s loveckými psy, vlčáky, pitbuly, boxery, labradory, rotveilery, špici, jezevčíky, salašnickými psi, honáckými psy a spousty dalších plemen psů. Jsem schopný Vám Vašeho psího miláčka nejen vyvenčit nebo pohlídat, ale také naučit novým dovednostem a třeba i postupně převychovat pokud se jedná o problematicky zvladatelného psa. Budu se těšit na setkání s Vámi i s Vašim pejskem.

You must be logged in to post a comment.